Meldpunt

Alle Sensiplan consulenten doen hun uiterste best om jou goede hulp te bieden. Aan jouw opmerkingen of meldingen hechten wij groot belang. Enerzijds om de zorgverlening te verbeteren en anderzijds om jouw tevredenheid te garanderen. Laat ons daarom zeker weten hoe je de cursussen en andere dienstverlening van onze consulenten ervaart.

Suggestie, vragen, opmerkingen en complimenten

Wanneer je suggesties wil doen, je mening wil geven of een andere opmerking hebt, kan je gebruik maken van ons contactformulier. Dit formulier wordt dan doorgestuurd naar het secretariaat van Sensiplan Vlaanderen en je krijgt binnen 5 werkdagen een ontvangstbevestiging en/of reactie.

Klacht

​Wanneer je een klacht wilt doorgeven, kan je ook gebruik maken van het online meldingsformulier op deze pagina. We behandelen dan je klacht volgens onze bemiddelingsprocedure.

Binnen twee weken krijg je een reactie op je klacht. Heb je een klacht, maar hoeft deze niet door de bemiddelingscommissie behandeld te worden dan wordt deze niet doorgestuurd naar de bemiddelingscommissie, maar wel als een verbetersuggestie meegenomen.