Sensiplan-infosessies

Infosessie

Vormingsdiensten, LOK-groepen, ziekenfondsen of scholen die een voordracht over vruchtbaarheid en Sensiplan willen organiseren kunnen infosessies aanvragen vanaf een duur van 2 uur.

Professionals

Aan een aantal hogescholen maakt Sensiplan integraal deel uit van de opleiding vroedkunde. Is dit in jouw hogeschool nog niet het geval, dan kun je een spreker uitnodigen voor een sessie van een hele dag of sessies gespreid over verschillende dagen specifiek over Sensiplan, aangepast aan de wensen van de docente vroedkunde. Bijvoorbeeld rond het thema ‘De natuur als het kan, de techniek als het moet‘, waarin ook moderne technologieën aan bod komen of rond het thema kinderwens.

Fertility Party

Wil je je vriend(in)en meer over hun vruchtbaarheid en seksualiteit leren kennen, dan kun je thuis een Fertility Party organiseren. We bezorgen je op vraag een organisatiesetje. Jij zorgt voor een aangepast onthaal en onze Sensiplan-consulent zorgt voor de rest. We vragen enkel een kleine tegemoetkoming voor de verplaatsingskosten.

Gebruik het formulier om een infosessie of een fertility party aan te vragen.
    Ik wens:
    * Het handboek wordt verzonden na ontvangst van € 30,5 op rekening BE98 9793 8127 7093 van NFP-Vlaanderen vzw (enkel in België).